Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των €50

Ένας γλυκός καθαρισμός

Sticky Dates

Αφρόλουτρο Gel

Sticky Dates

11,00€

Ένα απολαυστικό αφρόλουτρο σώματος για όλη την οικογένεια. Το άρωμά του θυμίζει φουρνιστά γλυκά κάνοντάς το ιδανικό για χρήση όποτε η επιδερμίδα χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση.


Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Ξεκινήστε το πρωινό σας μερικούς χουρμάδες, στο ντουζ! Αυτό το άρωμα που διαρκεί, είναι φτιαγμένο με 25% μαλακτικό σιρόπι από χουρμά, αρωματική βανίλια και γλυκό σανδαλόξυλο. Περάστε αυτήν την ενυδατική, λιγότερο αφριστική φόρμουλα στο σώμα αλλά και στα μαλλιά κι έπειτα ξεβγάλτε ως συνήθως.


Συστατικά :


Organic Date Syrup (Phoenix dactylifera), Glycerine, Sodium Laureth Sulfate, Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia), Cocamidopropyl Betaine, Sunflower Lecithin (Lecithin), Perfume, Fresh Orange Juice (Citrus aurantium dulcis), Carob Resinoid (Ceratonia siliqua), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides)

  Φυσικά Συστατικά
  Ασφαλή Συνθετικά

*Εμφανίζεται φυσικά σε αιθέρια έλαια

Αξιολογήσεις (8)

@kates.lush 02/09/2023

Ενυδατικό αφρόλουτρο που μυρίζει σαν πραγματική καραμέλα γάλακτος!

Βιβιαν 06/05/2023

Είναι η γνωριμία μου με τα προϊόντα της Lush μιας και ήταν το 1 προϊόν που χρησιμοποίησα . Μου έκαναν δώρο τη μεγάλη συσκευασία και εκτός από το φανταστικό άρωμα μου έκανε εντύπωση το πόσο λίγη ποσότητα χρειάζεται. Ενυδατώνει και χαρίζει απαλό και όμορφο δέρμα . Το πήρα για δώρο και είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελάνει όπως ξετρέλανε και εμένα όταν μου το έκαναν δώρο .

vassilis kounelis 20/03/2023

WOW Εχει μια απίστευτη μυρωδιά καραμέλας που με έχει τρελάνει όμως το θέλω σε body spray επίσης για αφρόλουτρο είναι αδιανόητα ακριβό

souzana 14/03/2023

Πολύ καλή μυρωδιά . Δεν μένει βέβαια τόσο έντονα μετα το ντους . Στα μεγάλα μείον είναι η υπερβολικά υψηλή τιμή.

Μαριάννα  04/03/2023

Υπέροχη γλυκιά μυρωδιά και είναι ιδανική για χειμώνα. Συγκεκριμένα εμένα μου μυρίζει σαν ένα συνδυασμό από μπισκότο Μιράντα και καραμέλα, το λατρεύω!


Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα

Limited Edition
Posh Chocolate
Αφρόλουτρο Gel
Η λύση είναι η σοκολάτα

12,00€ / 110g
Limited Edition
Vegan
Salam
Αφρόλουτρο Gel
Μεταμόρφωση στο ντουζ

11,00€ / 115g
Limited Edition
Vegan
Posh White Chocolate And Rose
Αφρόλουτρο Gel
Μόνο το καλύτερο

12,00€ / 125g
Rose Jam
Αφρόλουτρο Gel
Η ζωή είναι ρόδινη

11,00€ / 100g
Vegan
Good Karma... Everybody Needs Some
Αφρόλουτρο Gel
Γήινο πατσουλί και ανεβαστικό πορτοκάλι

11,00€ / 120g
Vegan
Intergalactic
Αφρόλουτρο Gel
Δροσιστική μέντα

11,00€ / 120g
Limited Edition
Posh White Chocolate And Rose
Αφρόλουτρο
Απαλή επιδερμίδα

15,00€ / 100g
Limited Edition
Golden Egg
Αφρόλουτρο Gel
Πως προτιμάτε τα αυγά σας

12,00€ / 125g