Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των €50
Κάντε μια ευχή σε ένα αστέρι και αφήστε το πεπρωμένο να κάνει τη δουλειά του, λιώνοντας σε ένα αστραφτερό σκούρο μπλε και χρυσό χρώμα στο νερό της μπανιέρας με το γλυκό άρωμα Sticky Dates.
Η Siraj είναι μέρος της συλλογής Eid al-Adha και έχει δημιουργηθεί από την Andreea Marin ως μέρος της Co-Create. Η Andreea λέει, "Η Siraj είναι μια υπενθύμιση ότι όλα ξετυλίγονται όπως είναι προορισμένα. Στο Ισλάμ, η φροντίδα του εαυτού είναι μια πολύτιμη πρακτική και αυτή η βόμβα μπανιέρας με βαθύ μπλε και χρυσό προσφέρει μια στιγμή χαλάρωσης, προβληματισμού και αγκαλιάσματος των ευλογιών σας."
Αφήνουμε τον κόσμο πιο Lush από πριν
Eid Mubarak! Είναι μέρος της συλλογής μας για το 2025 Eid al-Adha.
Η Siraj είναι πιο μικρή από την μέση βόμβα μπανιέρας μας αλλά έχει πολύ ισχυρό άρωμα.
Αυτό το προϊόν δεν χρειάζεται συσκευασία και εισαγωγή. Θα φτάσει 'γυμνό' και περήφανο στο δέμα σας γιατί θέλουμε να απογυμνώσουμε την περιττή συσκευασία.
Αυτό το αυτοσυντηρούμενο προϊόν έχει σχεδιαστεί για να παραμένει φρέσκο και αποτελεσματικό χωρίς πρόσθετα συνθετικά συντηρητικά που αναφέρονται στο Παράρτημα V του Κανονισμού Καλλυντικών (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 της ΕΕ.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε
Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό, ρίξτε μέσα τη βόμβα και κάντε μία ευχή στο πιο γλυκό αστέρι.
Πώς να το αποθηκεύσετε
Διατηρήστε το σε ένα δροσερό και στεγνό μέρος πριν τη χρήση.