Μαγική καταπράυνση της επιδερμίδας

Ceridwen's Cauldron

Έλαιο Μπάνιου

Ceridwen's Cauldron

7,50€

Τεμ.

Εάν νιώθετε την επίδερμίδα σας ξηρή και ευαίσθητη ή αν απλώς αγαπάτε τα μπάνια όπως η Κλεοπάτρα, τότε αυτό το στερεό έλαιο με βρώμη είναι το ιδανικό για να απολαύσετε τα αρώματα του λιβανιού, του τριαντάφυλλου και του σανδαλόξυλου.

Βυθίστε το πουγκάκι στο νερό ώστε να απελευθερώσει ένα κρεμώδες γάλα βρώμης και μόλις λιώσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαντηλάκι στο σώμα σας για καθαρισμό.


Προειδοποίηση: το συγκεκριμένο προϊόν είναι φτιαγμένο με συστατικά που του επιτρέπουν να μαλακώσει με την θερμοκρασία του σώματος. Σε θερινούς μήνες, μπορεί να λιώσει κατά τη μεταφορά.


Συστατικά :


Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma cacao), Whole Oats (Avena sativa), Laureth 4, Walnut Oil (Juglans regia), Perfume, Tangerine Oil (Citrus reticulata), Lavender Oil (Lavandula angustifolia), Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill), Frankincense Resinoid (Boswellia carterii), Rose Absolute (Rosa damascena), Elderflowers (Sambucus nigra), Daisy Flowers (Bellis perennis), Cowslips (Primula veris), *Farnesol, *Limonene, *Linalool

  Φυσικά Συστατικά
  Ασφαλή Συνθετικά

*Εμφανίζεται φυσικά σε αιθέρια έλαια

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.


Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή