Πικάντικη έκρηξη από cola και γλυκάνισο

Boom!

Ταμπλέτες Δοντιών

Boom!

9,00€

45g

“Είναι η καλύτερη οδοντόκρεμα που είχα δοκιμάσει! Τα δόντια μου λευκά και καθαρά!” - Ξένια

“Πάρα πολύ καλό! Φρεσκάδα και λεύκανση και το πιο σημαντικό,χωρίς να έχουμε κάνει κακό στα ζώα. Δεν χρησιμοποιούμε πια συμβατική οδοντόκρεμα.” - Belle

“Πρώτη φορά νιώθω τα δόντια μου ολοκάθαρα από άκρη σε άκρη. Ισχύει η γεύση της cola . Έχω πάρει ήδη 3 συσκευασίες και θα συνεχίσω. Το συστήνω ανεπιφύλακτα αξίζει.” - Στέιφ Σουζάνα

Πως να το χρησιμοποιήσετε: Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά με το πράσινο τσάι gunpowder και τον άνθρακα μπορείτε σίγουρα να περιμένετε μια έκρηξη φρεσκάδας. Σπάστε μια ταμπλέτα με τα δόντια σας και βουρτσίστε με υγρή οδοντόβουρτσα προτού ξεβγάλετε ως συνήθως. Ο άνθρακας είναι ένα φυσικό καθαριστικό συστατικό που απομακρύνει την πλάκα από την επιφάνεια των δοντιών κι είναι μια υπέροχη εναλλακτική έναντι των μικροπλαστικών. Με τη γεύση ενός πικάντικου ροφήματος cola, θαλασσινού αλατιού, γλυκάνισου και μαύρου πιπεριού, η αναπνοή σας παραμένει απίστευτα φρέσκια.


Πώς να το αποθηκεύσετε: Μέχρι την επόμενη χρήση αφήστε το κοντά στο νεροχύτη σας, ή πάρτε το μαζί σας για άμεση φρεσκάδα και κλείστε το με το καπάκι για να κρατήσετε μακριά την υγρασία. Αφού χρησιμοποιήσετε όλες τις ταμπλέτες, το μπουκάλι και το καπάκι μπορούν να ανακυκλωθούν!


Συστατικά :


Dicalcium Phosphate Anhydrous, Sodium Bicarbonate, Charcoal, Cream of Tartar (Potassium bitartrate), Lauroyl Sarcosine, Sorbitol, Kaolin, Fine Sea Salt, Flavour, Persian Lime Oil (Citrus aurantifolia), Aniseed Oil (Illicium Verum), Black Pepper Oil (Piper nigrum), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Powdered Gunpowder Tea (Camellia sinensis), Organic Ground Chili (Capsicum frutescens), Sodium Saccharin, *Citral, *Limonene

  Φυσικά Συστατικά
  Ασφαλή Συνθετικά

*Εμφανίζεται φυσικά σε αιθέρια έλαια

Αξιολογήσεις (4)

Ειρήνη Παπαδοπούλου 05/08/2020

Είναι η δεύτερη συσκευασία που παίρνω και θα συνεχίσω! Δοκίμασα και άλλες δύο γεύσεις εξίσου καλές, όμως η αίσθηση καθαριότητας στα δόντια με τις συγκεκριμένες κάψουλες είναι μοναδική. Και παρατήρησα ότι τα δόντια μου είναι πιο λευκά. Σε σχέση με απλή οδοντόκρεμα δεν υπάρχει σύγκριση. Καθυστέρησα να κάνω την παραγγελία μου στο lush και για 2 μέρες έμεινα με απλή οδοντόκρεμα...σαν να μην έπλενα τα δόντια μου ένιωσα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ξένια 02/02/2020

Είναι η καλύτερη οδοντόκρεμα που είχα δοκιμάσει! Τα δόντια μου λευκά και καθαρά!

Belle. 28/12/2019

Πάρα πολύ καλό! Φρεσκάδα και λεύκανση και το πιο σημαντικό,χωρίς να έχουμε κάνει κακό στα ζώα. Δεν χρησιμοποιούμε πια συμβατική οδοντόκρεμα.

Στέιφ Σουζάνα 13/12/2019

Πρώτη φορά νιώθω τα δόντια μου ολοκάθαρα από άκρη σε άκρη. Ισχύει η γεύση της cola . Έχω πάρει ήδη 3 συσκευασίες και θα συνεχίσω. Το συστήνω ανεπιφύλακτα αξίζει.


Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Crème de Menthe
Στοματικό Διάλυμα
Μέντα κι αναζωογόνηση

9,00€ / 45g
Dirty
Ταμπλέτες Δοντιών
Μια ταμπλέτα μέντας και μενθόλης

8,00€ / 45g