Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των €50

2020: Η χρονιά της λείας, απαλής και ήρεμης επιδερμίδας

Συγγραφέας

Taya Black

Ας καλωσορίσουμε αυτή τη νέα δεκαετία και μαζί της μια ολοκαίνουρια σειρά προϊόντων για να εμπλουτίσουν τη φροντίδα σας.


Τα νέα προϊόντα που σχεδίασε η Lush δεν είναι ένα απλό, ανοιξιάτικο φλερτ. Αυτές οι λιχουδιές για το ντουζ, το σώμα και τη φροντίδα του στόματος είναι οι σύντροφοί σας στην καθαριότητα και είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Με έξτρα ήπια φόρμουλα χωρίς φοινικέλαιο ή θειούχα άλατα, αυτές οι υπέροχες, εκλεπτυσμένες νέες αφίξεις θα μείνουν για ολόκληρη τη χρονιά. Ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε και να βρείτε τον δικό σας σωτήρα της επιδερμίδας.


Στοπ, είναι η η ώρα του ντουζ!

Αν τα μεγάλα αφρόλουτρα με ατμούς σας χαρίζουν τη δύναμή σας τότε δώστε προσοχή εδώ. Είτε σε πλούσια, υγρή μορφή είτε σε στέρεη μορφή, διαλέξτε και διεκδικήστε αυτό που θα εξυψώσει την επιδερμίδα και θα κάνει την ανατροπή στον καθαρισμό σας.


Αφρόλουτρο gel και γυμνό αφρόλουτρο Nana

Αυτό το αφρόλουτρο θα σας ξετρελάνει! Η καταπραϋντική βρώμη ξεδιψά την επιδερμίδα και σε συνδυασμό με μια δόση από μπανάνα και έλαιο φύτρας σίτου δημιουργούν την τέλεια συνταγή για απαλότητα. Η φρέσκια μπανάνα ενυδατώνει καθώς τα ωμέγα-9 και η βιταμίνη Β του ελαίου φύτρας σίτου προστατεύουν και ανακουφίζουν από ερεθισμούς. Εδώ και αιώνες η βρώμη χρησιμοποιείται για την καταπράυνση της ευαίσθητης επιδερμίδας και όταν αναμειγνύεται με νερό δημιουργείται ένα κατευναστικό, μαλακτικό γάλα. Αυτό το υγρό αφρόλουτρο gel είναι έξτρα ήπιο χάρη στη φόρμουλά του χωρίς θειούχα άλατα ή φοινικέλαιο, όμως αν ζητάτε μια επιλογή χωρίς συσκευασία, δοκιμάστε το γυμνό αφρόλουτρο Nana. Τα γυμνά αφρόλουτρα έχουν τη διπλή συγκέντρωση σε αφρόλουτρο απ' ότι τα υγρά και κρατάνε το διπλάσιο διάστημα, οπότε μπείτε στο ντουζ και δημιουργήστε πρώτα σαπουνάδα στα χέρια σας προτού πλυθείτε παντού - ξεπλύνετε για μια απαλή επιδερμίδα με άρωμα γλυκιάς πουτίγκας.


Αφρόλουτρο gel και γυμνό αφρόλουτρο Almond Blossom

Τα ντελικάτα άνθη της άνοιξης διαγράφονται σαν όραμα μπροστά σας με το αφρόλουτρο gel και το γυμνό αφρόλουτρο Almond Blossom, πλούσιο σε μαλακτικό γάλα αμυγδάλου και με άρωμα γλυκού μαρτζιπάν. Κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, αυτό το ήπιο αφρόλουτρο ανθίζει πάνω στο σώμα σας χάρη σε μια τριπλή δόση από αμύγδαλο: προστατευτικό αμυγδαλέλαιο Δικαίου Εμπορίου, ηρεμιστικό γάλα αμυγδάλου και γλυκό αιθέριο έλαιο αμυγδάλου. Αυτό που το συμπληρώνει είναι το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυλου και το ηρεμιστικό ροδόνερο - ο καθαρισμός δεν ήταν ποτέ πριν τόσο απαλός. Οι κατευναστικές πινελιές του αμυγδαλέλαιου Δικαίου Εμπορίου δεν επωφελούν μόνο την επιδερμίδα σας ενυδατώνοντάς την, αλλά χαρίζουν ένα σταθερό εισόδημα στους Παλαιστίνιους αγρότες που καλλιεργούν τα αμύγδαλα, επομένως μπορείτε να βγείτε από το ντουζ νιώθοντας πραγματικά υπέροχα.


Conditioner σώματος και γυμνό conditioner σώματος Tingle

Αν θα θέλατε μια δόση διέγερσης στο ντουζ, ετοιμαστείτε να γνωριστείτε καλά με αυτό το conditioner σώματος γεμάτο μέντα που θα σας χαρίσει πραγματικά απαλή επιδερμίδα. Διαθέσιμο σε υγρή μορφή σε βαζάκι αλλά και σε στέρεη, γυμνή μορφή (μια εναλλακτική λύση χωρίς συσκευασία), σας δίνει τη δροσερή ώθηση να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Οι ισχυροί κρύσταλλοι μενθόλης τονώνουν τη ροή του αίματος, βοηθώντας τους πονεμένους μύες να χαλαρώσουν, όσο το πλούσιο βούτυρο murumuru κλειδώνει την ενυδάτωση στο σώμα σας καθώς το απλώνετε. Μετά τον καθαρισμό, απλώστε το στην επιδερμίδα καλύπτοντας το σώμα σας με ενυδατικό, βιολογικό βούτυρο κακάο Δικαίου Εμπορίου και βιολογικό έλαιο jojoba, προτού ξεπλυθείτε. Για τους οικολογικούς επαναστάτες ανάμεσά μας, το γυμνό conditioner σώματος δημιουργεί γαλάκτωμα από μόνο του, που σημαίνει πως μόλις αναμειχθεί με το νερό το στέρεο αυτό προϊόν παράγει μια κρεμώδη λοσιόν και λειτουργεί όπως το αντίστοιχο υγρό. Προειδοποίηση! Αυτό το ισχυρό μείγμα μπορεί να σας θυμίσει ένα παλιό αγαπημένο, χριστουγεννιάτικο προϊόν, όμως έχει μια νέα, σούπερ απαλή φόρμουλα (που είναι ταυτόχρονα χωρίς φοινικέλαιο).


Ro’s Argan γυμνό conditioner σώματος

Αν επιθυμείτε μια πλούσια, απαλή επιδερμίδα με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια τότε ήρθε η ώρα να σηκωθείτε και να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα! Αυτό το γυμνό conditioner σώματος είναι αυτο-συντηρούμενο, μειώνοντας κάθε πλαστική συσκευασία κι έχοντας μια φόρμουλα χωρίς φοινικέλαιο που το κάνει διπλά φιλικό στο περιβάλλον. Περάστε στο σώμα σας αυτόν τον πλούσιο συνδυασμό βιολογικού βουτύρου κακάο και cupuaçu Δικαίου Εμπορίου κι αφήστε την επιδερμίδα απαλή, γεμάτη ενυδάτωση. Πλούσιο αργανέλαιο (γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες) και τονωτικός χυμός goji berry χαρίζουν στην επιδερμίδα μια υγιή λάμψη. Αυτή η νέα, στέρεη εκδοχή του κλασικού μας αγαπημένου conditioner σώματος Ro’s Argan δημιουργεί ένα απαλό γάλα, έχοντας μια κρεμώδη αίσθηση στην επιδερμίδα σας μόλις αναμειχθεί με νερό. Αφού κάνετε τον καθαρισμό σας, γλιστρήστε το πάνω σας μέσα στο ντουζ ή στην μπανιέρα κι έπειτα ξεβγάλτε το απαλά και ταμποναριστείτε.


Ήρωες ενυδάτωσης

Γνωρίζατε πως το μυστικό για μια χαρούμενη κι υγιή επιδερμίδα όλο το χρόνο είναι να την διατηρείτε ενυδατωμένη; Οι γυμνές λοσιόν της Lush είναι γνωστές για την εναλλακτική λύση που προσφέρουν, χωρίς πλαστικό, όμως αν μια υγρή μορφή είναι περισσότερο στο στυλ σας τότε τα επόμενα προϊόντα σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Λοσιόν σώματος Pansy

Οι ξεσηκωτικές κιτρώδεις νότες μανταρινιού, περγαμόντου και απολύτου άνθους πορτοκαλιάς συνδυάζονται σε αυτήν την ανεβαστική και ανάλαφρη λοσιόν. Αυτή η υγρή κρέμα σώματος θα ξεδιψάσει την επιδερμίδα με την ενυδάτωση που προσφέρει χάρη στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και το καταπραϋντικό τζελ αλόης βέρα Δικαίου Εμπορίου από το Μεξικό. Θα το βάλουν στα αγαπημένα τους όσοι λατρεύουν το αφρόλουτρο The Olive Branch.


Απολαυστικά χείλη για φίλημα

Αισθάνεστε τα χείλη σας ξηρά; Δώστε τους λίγη αγάπη με αυτά τα απολεπιστικά χειλιών γεμάτα ζάχαρη που απολεπίζουν και λειαίνουν ευγενικά.


Απολεπιστικό χειλιών Cherry

Έχετε όρεξη για φρούτα; Απολεπίστε τα χείλη σας με αυτήν την φρουτένια ομορφιά. Αυτό το παιχνιδιάρικο, ροζ προϊόν περιλαμβάνει φρουτώδη davana, λάιμ και απόλυτο κακάο για μια πεντανόστιμη γλυκόξινη γεύση. Το βιολογικό έλαιο jojoba και το βούτυρο καριτέ Δικαίου Εμπορίου ενυδατώνουν τα χείλη σας, αφήνοντάς τα απαλά και λαχταριστά, καθώς το έλαιο πικραμύγδαλου είναι η ανάλαφρη, ιδανική λύση για την προστασία τους χωρίς να αφήνει πίσω κολλώδη αίσθηση. Τρίψτε την κρυσταλλική ζάχαρη κι απελευθερώστε το λαχταριστό αιθέριο έλαιο αμυγδάλου για λεία κι απαλά χείλη, ακολουθώντας με το βάλσαμο χειλιών Rose Lollipop, ‘κλειδώνοντας’ έτσι την ενυδάτωση.


Απολεπιστικό χειλιών Unicorn

Τι πιστεύετε πως τρώνε οι μονόκεροι; Μάφινς με μύρτιλο φυσικά! Βουτήξτε σε αυτό το πεντανόστιμο απολεπιστικό χειλιών και ανακαλύψτε μια μαγική μίξη από δαμάσκηνο και βιολογικό έλαιο jojoba για τα πιο απαλά χείλη σε ολόκληρο το βασίλειο. Μοιράστε τη μαγεία του παραμυθιού με απαλά χείλη χάρη στην κρυσταλλική ζάχαρη, που απολεπίζει ευγενικά και λειαίνει, έχοντας την πιο γλυκιά γεύση. Μια έξτρα δόση από καραμελάκια που σκάνε κάνει το μαγικό ξόρκι που σας δίνει την ιδιότητα να μιλήσετε με τους μονόκερους - πάρτε λίγο με το δάχτυλό σας, τρίψτε το στα χείλη και γλείψτε ότι απομείνει για μια έξτρα λιχουδιά!


Ένα καινούριο ξεκίνημα με νέες σαπουνο-αρχές και γιορτές μαζί με απαλή, ήρεμη κι ενυδατωμένη επιδερμίδα. Μπορείτε να ανακαλύψετε όλη τη σειρά μας αλλά και να μας πείτε τη γνώμη σας για τις νέες μας φόρμουλες.