Φρέσκο χωρίς φθόριο

Το φθόριο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο που εμφανίζεται με φυσικό τρόπο σε κάποια δίκτυα ύδρευσης. Βρίσκεται, επίσης, στα περισσότερα προϊόντα δοντιών της αγοράς.


Πολλοί από εμάς βουρτσίζουμε κι ανακατεύουμε με τοπικό νερό καθημερινά και λόγω των τοπικών συστημάτων φθορίωσης, το πίνουμε και κάνουμε μπάνιο μ’ αυτό. Τα προϊόντα δοντιών της Lush δεν περιέχουν φθόριο. Αυτό συμβαίνει ώστε να δώσουμε περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας, όσον αφορά την ιδανική στοματική υγιεινή.


Οι φρέσκες ταμπλέτες δοντιών, οδοντόπαστες ζελέ και τα στοματικά διαλύματα περιέχουν καθαριστικά συστατικά όπως η μαγειρική σόδα, η καολίνη και το θαλασσινό αλάτι, καθώς και κρυστάλλους μενθόλης, μέντα κι έλαιο λεμονιού Σικελίας αφήνοντας το στόμα αναζωογονημένο. Συνδυάστε αυτά τα εφευρετικά προϊόντα με μια υγιεινή διατροφή και σωστή στοματική υγιεινή (που περιλαμβάνει το οδοντικό νήμα) ώστε να κρατήσετε το στόμα σας φρέσκο.


Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οδοντόπαστα με φθόριο, θα προτείναμε να περιμένετε 20 λεπτά μετά το βούρτσισμα, προτού χρησιμοποιήσετε ένα στέρεο στοματικό διάλυμα της Lush για να ανανεώσετε την αναπνοή σας. Αν χρησιμοποιείτε τις οδοντόπαστες ζελέ ή ταμπλέτες δοντιών της Lush (που δεν περιέχουν φθόριο) τότε μπορείτε να βάλετε το διάλυμα κατευθείαν. Ανακαλύψτε όλη μας τη συλλογή εδώ.