Τα Παντοδύναμα Στερεά Σαμπουάν

Φωτογραφία


Richard Skins


Οικονομικά, γυμνά και αυτοσυντηρούμενα. Τι καλύτερο από ένα στερεό σαμπουάν; Μικρές αλλά γεμάτες με αφρό, αυτές οι ανάλαφρες, μπάρες σαμπουάν με μεγάλη διάρκεια είναι ιδανικές για ταξίδια. Μία μόνο μπάρα μπορεί να σας ακολουθήσει σε όλο τον κόσμο με 80 πλύσεις, αλλά γιατί να περιμένετε μέχρι να πάτε διακοπές για να τις χρησιμοποιήσετε;


Μπουκάλι εναντίον μπάρας

Αυτά τα στέρεα σαμπουάν υψηλής συμπύκνωσης είναι γεμάτα με πανίσχυρα, φυσικά συστατικά κι αιθέρια έλαια και ισοβαθμούν με τρία μπουκάλια των 250g υγρού σαμπουάν. Η κάθε μπάρα σας αποδίδει 80-100 πλυσίματα (εξαρτάται από το σχήμα, την πυκνότητα και το μήκος των μαλλιών) και είναι πολύ πιο ελαφριά και λεπτά απ’ ότι ένα μπουκάλι σαμπουάν.

Δημιουργείτε, επίσης, μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα κατά το πλύσιμο με αυτά τα στέρεα σαμπουάν - ένα φορτηγό γεμάτο στέρεα σαμπουάν αποδίδει περίπου τον ίδιο αριθμό λουσιμάτων με δεκαπέντε φορτηγά γεμάτα με υγρό σαμπουάν!


Πώς να τα χρησιμοποιήσετε

Βρέξτε τα μαλλιά σας.

Περάστε το στέρεο σαμπουάν στα μαλλιά σας μερικές φορές ώστε να δημιουργηθεί σαπουνάδα, ή τρίψτε την μπάρα ανάμεσα στα χέρια σας δημιουργώντας αφρό.

Κάντε ένα απαλό μασάζ στο τριχωτό και τα μαλλιά, όπως θα κάνατε με ένα υγρό σαμπουάν.

Ξεβγάλτε και προσθέστε conditioner αν τα μαλλιά σας χρειάζονται έξτρα φροντίδα.

Αφήστε την μπάρα να στεγνώσει μόνη της, μέχρι την επόμενη χρήση.


Κάτι για τον καθένα

Είναι σημαντικό για εμάς ο καθένας να μπορεί να έχει τα ιδανικά μαλλιά κάθε μέρα. Επομένως, είτε χρειάζεστε έξτρα ενυδάτωση, είτε σας αρέσει να είναι απόλυτα καθαρά, ή προσπαθείτε να τα μακρύνετε, θα βρείτε ένα σαμπουάν να ταιριάξει στις ανάγκες σας.


Γιατί δεν τα δοκιμάζετε ώστε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας; Θα θέλαμε πολύ να τις ακούσουμε!


Αυτά τα στέρεα σαμπουάν υψηλής συμπύκνωσης είναι γεμάτα με πανίσχυρα, φυσικά συστατικά κι αιθέρια έλαια και ισοβαθμούν με τρία μπουκάλια των 250g υγρού σαμπουάν.