Συμβουλές Styling: χτένισμα 2 ημερών

Φωτογραφία
Felicity Millward


Έχετε ελάχιστο χρόνο μπροστά σας; Εδώ θα δείτε πώς να αποκτήσετε δύο χτενίσματα σε ένα.Χτένισμα 1: Η ανάποδη γαλλική πλεξούδα που δημιουργεί κυματιστά μαλλιά.

Ημέρα 1: Η ανάποδη γαλλική πλεξούδα

Βήμα 1: Γυρίστε τα μαλλιά σας ανάποδα και βουρτσίστε. Πάρτε τρία τμήματα των μαλλιών από την περιοχή του αυχένα σας και ξεκινήστε τη γαλλική πλεξούδα.

Βήμα 2: Συνεχίστε να τα πλέκετε μέχρι την κορυφή του κεφαλιού (όπου θα ‘πρεπε να είναι ένας ψηλός κότσος).

Βήμα 3: Πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού, αφήνοντας εκτός τη φράντζα, αν έχετε. Βάλτε μια κορδέλα/λαστιχάκι γύρω από τα μαλλιά.

Βήμα 4: Αναποδογυρίστε το κεφάλι σας, βουρτσίστε τα υπόλοιπα μαλλιά που είναι ελεύθερα και δημιουργήστε μια ψηλή αλογοουρά.

Βήμα 5: Βουρτσίστε προς τα πίσω τα μαλλιά για να προσθέσετε λίγο όγκο. Βάλτε μια ποσότητα από την κρέμα μαλλιών Dirty Styling Cream στις παλάμες σας και περάστε τη στα μαλλιά για φορμάρισμα. Δουλεύοντας τα μαλλιά που είναι ελεύθερα, πάρτε μικρά τσιμπιδάκια και φτιάξτε έναν ομοιόμορφο κότσο (bun), αφήνοντας μερικές τούφες για ένα επιμελώς ατημέλητο look.

Βήμα 6: Το χτένισμά σας είναι έτοιμο.


Ημέρα 2: Μακριά, ατημέλητα και πλούσια κυματιστά μαλλιά

Απλώς ξελύστε τα μαλλιά για ένα ατημέλητο, μποέμ look με υπέροχους κυματισμούς. Ψεκάστε λίγο από το σπρέι μαλλιών Sea Spray στα μαλλιά για περισσότερο όγκο και κράτημα.

Χτένισμα 2: Ρετρό μπούκλες με τσιμπιδάκια που μετατρέπονται σε έναν 50s κότσο

Ημέρα 1: υπέροχες μπούκλες με τσιμπιδάκια από τα 1950s

Βήμα 1: Πασπαλίστε λίγο No Drought στα χέρια σας και τρίψτε το στα μαλλιά, προσθέτοντας όγκο και κράτημα.

Βήμα 2: Για να δημιουργήσετε την μπούκλα, χωρίστε τα μαλλιά με την άκρη της χτένας σε κομμάτια περίπου 2.5 εκατοστών. Ξεκινώντας από την άκρη της περιστρέψτε την τούφα γύρω από το δείκτη και το το μεσαίο δάχτυλο και σταθεροποιήστε την με ένα τσιμπιδάκι.

Βήμα 3: Συνεχίστε μέχρι να έχετε περιστρέψει όλες τις τούφες. Μπορείτε είτε να διατηρήσετε μεγάλες τις μπούκλες με όγκο για ένα 50s look, ή να τις φτιάξετε πιο επίπεδες για ένα 20s look.

Βήμα 4: Για μια πιο funky εμφάνιση, δέστε ένα από τα αγαπημένα μας knot-wraps γύρω από τα μαλλιά.

Ημέρα 2: Κομψός γαλλικός κότσος με έμπνευση από τα 50s.

Βήμα 1: Απελευθερώστε τις μπούκλες, αφήνοντας το μπροστινό μέρος κρατημένο.

Βήμα 2: Βάλτε λίγη R&B στα μαλλιά για απαλότητα και λάμψη.

Βήμα 3: Πάρτε όλο το πίσω μέρος των μαλλιών με το ένα χέρι και περιστρέψτε τα γύρω από τα δάχτυλα προς το τριχωτό της κεφαλής για να σχηματίσετε ένα μεγάλο ‘ρολό’. Στερεώστε το και ελέγξτε το σχήμα του, χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια για να το κάνετε ομοιόμορφο.

Βήμα 4: Τώρα απελευθερώστε και το μπροστινό μέρος των μαλλιών και κατεβάστε το.

Σχηματίστε μια μεγάλη μπούκλα σαν μεγάλο ρολό και στερεώστε την πλαγίως στο κεφάλι, για ένα 50s στυλ. Στερεώστε την με τσιμπιδάκια.

Ξεκινώντας από την άκρη της τούφας, περιστρέψτε την γύρω από το δείκτη και το το μεσαίο δάχτυλο και σταθεροποιήστε την με ένα τσιμπιδάκι.