Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των €50

Οι Γυμνές Lush Mascaras

Συγγραφέας

Elina Tasioula

Οι Naked Lush Mascaras κατέφτασαν και αποτελούν μια καινοτομία στο χώρο του μακιγιάζ! Για πάμε να τις ανακαλύψουμε!
Για ένα τολμηρό, μπλε αποτέλεσμα περάστε την Ocean Naked Mascara στις βλεφαρίδες σας.
Η Naked Mascara περιλαμβάνει μια μίξη βουτύρων και κεριών, ώστε να δημιουργηθεί ένα στερεό προϊόν το οποίο έχει υπέροχα αποτελέσματα για τις βλεφαρίδες και τον πλανήτη, χωρίς να περιέχει καθόλου πλαστική συσκευασία.Για ένα διακριτικό και γήινο, καφέ χρώμα επιλέξτε την
Earth Naked Mascara. Βρέξτε ελάχιστα την κορυφή του πινέλου και τοποθετήστε το στη στερεή μάσκαρα χρησιμοποιώντας λίγο νερό, ώστε έπειτα να εφαρμόσετε το προϊόν.

Το έντονο και σκούρο μαύρο αποτέλεσμα που αναζητάτε είναι ένα πέρασμα μακριά χάρη στην Orca Naked Mascara.
Κάθε Naked Mascara περιέχει απίστευτα συστατικά που φροντίζουν τις βλεφαρίδες σας. Ένα ιδανικό παράδειγμα είναι το κερί candelilla, μια φυσική εναλλακτική του τεχνητού PVP, το οποίο μαζί με το κόμμι ακακίας καλύπτει τις βλεφαρίδες με μια προστατευτική στρώση που διατηρεί την ενυδάτωση.Η Reef χαρίζει ένα γοητευτικό, ροζ χρώμα στις βλεφαρίδες με κοραλί τόνους. Η σύσταση του προϊόντος είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να προσφέρει μια όμορφη, φυσική απόχρωση στις βλεφαρίδες.

Lush Naked Mascara: vegan, στερεή μάσκαρα, με θρεπτικά συστατικά, διαθέσιμη σε 4 αποχρώσεις και με 3 πινέλα, ιδανικά για 3 διαφορετικά αποτελέσματα στις βλεφαρίδες.