Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των €50

Κρατήστε τα κλουβιά άδεια

Κρατήστε τα κλουβιά άδεια


Υπερασπιστείτε το δικαίωμά σας στα cruelty-free καλλυντικά και βοηθήστε μας να κρατήσουμε τα κλουβιά άδεια – Ο φίλος σας ο Ραλφ


Ευχαριστούμε που σκανάρατε τον κωδικό QR της Lush ώστε να βοηθήσετε να σωθούν τα ζώα σαν τον Ραλφ!
Μέσα στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας ζητάμε τη συμμετοχή σας στις παρακάτω δύο δράσεις:


1. Κάντε κλικ εδώ για να υπογράψετε το European Citizens' Initiative – μπορούν να υπογράψουν μόνο οι κάτοχοι διαβατηρίου της Ε.Ε επομένως να έχετε έτοιμο τον αριθμό διαβατηρίου ή της αστυνομικής σας ταυτότητας.

2. Στείλτε ένα μήνυμα μέσω Twitter στα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ζητώντας να διατηρήσουν την απαγόρευση των δοκιμών σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα. Ανοίξτε το λογαριασμό σας στο Twitter και κάντε αντιγραφή και επικόλληση το παρακάτω tweet στα Αγγλικά:


Commissioners @ThierryBreton @VSinkevicius: Please uphold the EU’s #crueltyfree promise by halting demands by @EU_ECHA for new #animaltesting of cosmetic chemicals. https://eci.ec.europa.eu/019/public/#/screen/home


Σχετικά με την καμπάνια


Γνωρίζατε ότι η 11η Μαρτίου 2022 σηματοδότησε την 9η επέτειο από τότε που η ΕΕ έγινε η μεγαλύτερη cruelty-free αγορά ομορφιάς στον κόσμο; Οι δοκιμές καλλυντικών σε ζώα επιτέλους απαγορεύτηκαν, ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Ωστόσο, αντί να το γιορτάζουμε, αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών χημικών αρχών για νέες δοκιμές στα ζώα σε συστατικά που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά. Η υπόσχεσή μας για μια Ευρώπη όπου τα ζώα δεν θα υποφέρουν και δεν θα πεθαίνουν πια για χάρη των καλλυντικών έχει αθετηθεί.


Τον προηγούμενο Αύγουστο, η European Citizens’ Initiative “Save Cruelty-Free Cosmetics – Commit to a Europe Without Animal Testing” ξεκίνησε από ένα συνασπισμό ομάδων προστασίας των ζώων, συμπεριλαμβανομένης της Humane Society International/Europe, παρακινώντας την Ευρωπαϊκή Κομισιόν να:


• προστατεύσει και να ενισχύσει την απαγόρευση δοκιμών καλλυντικών σε ζώα
• να σταματήσει τις νέες απαιτήσεις για δοκιμές σε ζώα και
• να εκσυγχρονίσει την επιστήμη


Έχουμε περιθώριο έως τις 31 Αυγούστου 2022 να συγκεντρώσουμε 1 εκατομμύριο επικυρωμένες υπογραφές από πολίτες της ΕΕ για να απαιτήσουμε μια ουσιαστική απάντηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Υπογράψτε τώρα!


Θα χρειαστεί να πάρετε το διαβατήριό σας ή τον αριθμό ταυτότητας, να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και να κάνετε έναν μικρό έλεγχο ασφαλείας. Μην το αφήσετε για αργότερα, η υπογραφή σας κάνει τη διαφορά!


Ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε για χάρη των ζώων.


Υ.Γ. Θέλετε να κάνετε περισσότερα; Ζητήστε από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας να υπογράψουν και να μοιραστούν τον σύνδεσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.