Καταπραϋντικό αφρόλουτρο και γαλήνη

Sleepy Shower Bomb

Βόμβα Αφρόλουτρο

Sleepy Shower Bomb

3,50€

Τεμ.

Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσετε τα μάτια σας και να βυθιστείτε στα πιο όμορφα όνειρα, είναι με το να μετατρέψετε το βραδινό σας ντουζ σε μια γαλήνια απόλαυση. Η ώρα του ύπνου γίνεται μια ιεροτελεστία φροντίδας με την Sleepy Shower Bomb! Τυλιχτείτε σε ένα σύννεφο καταπραϋντικής λεβάντας, ηρεμήστε τον νου με εξισορροπητικό ylang ylang, κι αφήστε να αγκαλιάσουν το σώμα σας οι γλυκές νότες της τόνκας αποβάλλοντας το στρες πριν από τον ύπνο.


Φροντίστε το σώμα και το μυαλό κι έπειτα θα ακολουθήσει ο πιο γαλήνιος ύπνος. Αφήστε το νερό του ντους να τρέξει, κρατήστε την shower bomb κάτω από το νερό και δείτε την να διαστέλλεται. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, επιτρέψτε στα αιθέρια έλαια να σας περιβάλλουν, και μαζέψτε στη χούφτα σας τον αφρό από την επιφάνεια της shower bomb για να καθαριστείτε, μέχρι να τελειώσει ολόκληρη η βόμβα. Απολαύστε την αίσθηση ηρεμίας που δημιουργούν οι νιφάδες βρώμης στο σώμα, βοηθώντας τον εαυτό σας να γαληνέψει και να ανταποκριθεί στο γλυκό κάλεσμα του ύπνου.
Συστατικά :


Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar (Potassium bitartrate), Citric Acid, Potato Starch (Solanum tuberosum), Sodium Laureth Sulfate, Calcium Lactate Gluconate, Sodium Alginate (Algin), Cocamidopropyl Betaine, Lavender Oil (Lavandula angustifolia), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Tonka Absolute (Dipteryx odorata), Ylang Ylang Oil (Cananga odorata), Fine Oatmeal (Avena sativa), Water (Aqua), Titanium Dioxide, *Coumarin, *Limonene, Perfume, Colour 77742

  Φυσικά Συστατικά
  Ασφαλή Συνθετικά

*Εμφανίζεται φυσικά σε αιθέρια έλαια

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.


Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Limited Edition
Vegan
Very Very Frightening
Αφρόλουτρο Gel
Νέον, φρουτένια αφρόλουτρα

8,00€ / 100g
Comfort Zone
Βόμβα Αφρόλουτρο
Μια μαλακτική αγκαλιά ζεστασιάς

3,50€ / Τεμ.
Rose Jam
Αφρόλουτρο Gel
Η ζωή είναι ρόδινη

8,00€ / 100g
Sleepy
Αφρόλουτρο Gel
Κατευναστικό και βαθιά χαλαρωτικό

8,00€ / 110g
Oaty Creamy Dreamy
Αφρόλουτρο Κρέμα
Καταπραϋντική, μαλακτική σαπουνάδα

17,90€ / 225g
Not Sleepy Shower Bomb
Βόμβα Αφρόλουτρο
Αφρόλουτρο με φωτεινό κίτρο

3,50€ / Τεμ.
American Cream
Αφρόλουτρο Gel
Ένας φρουτένιος, ενυδατικός καθαρισμός

8,00€ / 100g
Dirty Springwash
Αφρόλουτρο Gel
Ξυπνήστε με γαργαλητό μέντας

8,00€ / 100g