Εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά σας

I'm Home

Άρωμα


29,00€

Ένας κόσμος περιπέτειας μένει έξω από την πόρτα κι η μυρωδιά του σπιτιού μου γνέφει να έρθω. Καθώς περνάω το κατώφλι, μια στρώση βανίλιας με τυλίγει στην ζεστή της αγκαλιά, αφήνοντας μια γλυκιά μυρωδιά. Μια κούπα ελαφρώς καρυκευμένης, ζεστής σοκολάτας κοχλάζει στην κουζίνα, ενώ το απόλυτο από κακάο μου προκαλεί αναμνήσεις από όλα αυτά που αγαπώ. Βουλιάζω στην γνωστή μου πολυθρόνα, βλέποντας παλιά βιβλία να ακουμπούν στον τοίχο. Η ζεστή μυρωδιά της ρητίνης από βενζόη μου χαϊδεύει απαλά το δέρμα. Οι σκάλες τρίζουν και κάποιος έρχεται να με χαιρετήσει. Καθώς τα παράθυρα με προστατεύουν από την βροχή κι ο αέρας φυσάει με μια θερμή ευωδιά, ξέρω, πως είμαι σπίτι.


Συστατικά :


DRF Alcohol, Perfume, Water (Aqua), Glycerine, Colombian Cocoa Absolute (Theobroma cacao), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), *Anise Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, *Benzyl Cinnamate, *Benzyl Salicylate, *Cinnamal, *Citral, *Coumarin, *Eugenol, *Farnesol, *Geraniol, *Isoeugenol, *Limonene, *Linalool

* Εμφανίζεται φυσικά σε αιθέρια έλαια

Αξιολογήσεις (1)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΟΥΤΑ 24/10/2019

Υπέροχο, με διάρκεια,ζεστό, πραγματικά θυμίζει σπίτι, νομίζεις ότι ψήνεις στο φούρνο γλυκό, σε γεμίζει με την μυρωδιά του.


Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Cardamom Coffee
Άρωμα
Το αλατοπίπερο της ζωής

50,00€ / 30ml
Rentless
Άρωμα
Ποτέ χωρίς σπιτικό

29,00€ / 30ml
Vegan
Goddess
Άρωμα
Ψεκάστε ως τα ουράνια

49,00€ / 30ml
Amelie Mae
Άρωμα
Γλυκά αρωματισμένο

25,00€ / 30ml
Breath Of God
Άρωμα
Απεριόριστο. Απόλυτα θεϊκό.

29,00€ / 30ml
Sun

Sun

Άρωμα
Απλά ασφαλείς κι ανεβασμένοι

20,00€ / 30ml
All Good Things
Άρωμα
Γλυκόπικρο αποχαιρετιστήριο φιλί

29,90€ / 30ml
Vegan
Goddess
Άρωμα Έλαιο
Θεϊκή έμπνευση

29,00€ / 15ml