Μέντα κι αναζωογόνηση

Crème de Menthe

Στοματικό Διάλυμα

Crème de Menthe

9,00€

45g

"Τέλειο, τέλειο, τέλειο! Αντικαθιστά όλα τα στοματικά και ανθυγιεινά διαλύματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Η φρεσκάδα και η καθαριότητα που προσφέρει βρίσκονται στον μέγιστο βαθμό." - Ανθή

Πως να το χρησιμοποιήσετε: Η απόλυτη αναζωογόνηση μέντας βρίσκεται μέσα σ’ αυτό το μπουκάλι. Αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας βάλτε μια ταμπλέτα στο στόμα, μασήστε, πάρτε μια γουλιά νερό, ανακατέψτε και ξεβγάλτε. Για καλύτερο αποτέλεσμα, αποφύγετε να πιείτε ή να φάτε οτιδήποτε για 30 λεπτά, αφήνοντας τη δροσερή μέντα και το μηλικό οξύ να ανανεώσουν την αναπνοή και να γαργαλήσουν τους γευστικούς σας κάλυκες.


Πώς να το αποθηκεύσετε: Μέχρι την επόμενη χρήση αφήστε το κοντά στο νεροχύτη σας, ή πάρτε το μαζί σας για άμεση φρεσκάδα και κλείστε το με το καπάκι για να κρατήσετε μακριά την υγρασία. Αφού χρησιμοποιήσετε όλες τις ταμπλέτες, το μπουκάλι και το καπάκι μπορούν να ανακυκλωθούν!

 


Συστατικά :


Dicalcium Phosphate Anhydrous, Sodium Bicarbonate, Silica, Citric Acid, Sorbitol, Malic Acid, Glycerine, Stevia (Stevia Rebaudiana), Xylitol, Flavour, Menthol crystals (Menthol), Peppermint Oil (Mentha Arvensis), Peppermint Powder (Mentha piperita), Titanium Dioxide, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, *Limonene, Colour 19140:1, Colour 42090:2, Colour 77491

  Φυσικά Συστατικά
  Ασφαλή Συνθετικά

*Εμφανίζεται φυσικά σε αιθέρια έλαια

Αξιολογήσεις (1)

Ανθή 10/11/2019

Τέλειο, τέλειο, τέλειο! Αντικαθιστά όλα τα στοματικά και ανθυγιεινά διαλύματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Η φρεσκάδα και η καθαριότητα που προσφέρει βρίσκονται στον μέγιστο βαθμό.


Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Boom!
Ταμπλέτες Δοντιών
Πικάντικη έκρηξη από cola και γλυκάνισο

9,00€ / 45g
Dirty
Ταμπλέτες Δοντιών
Μια ταμπλέτα μέντας και μενθόλης

8,00€ / 45g